Menüü

Sponge Omanik Kraanikauss Harja Hoidja Roog Riie Riidepuu Riputamise Caddy Väike Abimees Tarvikud Hammas Korvi

Sponge Omanik Kraanikauss Harja Hoidja Roog Riie Riidepuu Riputamise Caddy Väike Abimees Tarvikud Hammas Korvi
€8.56
€12.23
SKU#: n347245 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Muuta oma köögi kraanikauss koheselt meie sponge omanik!Oma kaldus ja õõnes-nikerdatud disain, käsna paigaldamise ja eemaldamise muutub imelihtne.Plus, see on ohutu, ilus, ja võib kindlalt fikseeritud.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Sponge Omanik Kraanikauss

Toote materjal: ABS

Toote suurus: 25x10x13.5cm/9.84x3.94x5.31 cm

Toote kaal: 200g

Pakend: opp

Toodete Nimekiri:

1 x Sponge Omanik Kraanikauss

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kaldus Disain: Pikendada elu oma sponge meie Kraanikauss Sponge Omanik.Oma kaldus disain hoiab ära vee tilgad alates kogunemist, hoides oma sponge kuiv ja puhas pikema tööea.

2.Avatud Iseloom: See Käsn Omanik Kraanikauss takistab mustuse jäänuk alates kogunemist käsn, sest see on avatud struktuur, mis võimaldab hõlpsat puhastamist ja ventilatsioon.Võite ka asetada ja eemaldada käsna vaevata, tänu oma lihtne ja elegantne disain.

3.Ohutu Disain: Omaks köök hügieeni meie Sponge Omanik Kraanikauss.Selle peeneks poleeritud ja ümardatud servad garantii, et teie käed ja valamu jääb kriimustada-tasuta.Elegantse disaini, see lisab puudutus stiili valamu, tagades samas väsimatu kuivatamine ja edendamine õhuvoolu.

4.Õõnes Disain: alumine võtab hollow-nikerdatud disain, et suurendada õhu ringluse ja kiirendada vee aurumine, hoides oma sponge omanik ja valamu piirkonnas puhas ja kuiv.

5.Kiusame Vaba Setup: Meie Sponge Omanik Kraanikauss annab lihtne setup oma kleeplint.Kohaldada seda oma kraanikausi ääres ja see on kindlalt ilma puurimise vaja.Pluss, seda saab kergesti eemaldada ja asendada, jätmata maha jäänud.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: