Menüü

Multifunktsionaalne Kraanikauss Konksud Raskeveokite Mitmeotstarbeline Konks Tugev Isekleepuv Seinale Paigaldatud Riidepuu Konksu Vannituba Köök

Multifunktsionaalne Kraanikauss Konksud Raskeveokite Mitmeotstarbeline Konks Tugev Isekleepuv Seinale Paigaldatud Riidepuu Konksu Vannituba Köök
€2.64
€5.29
SKU#: n374890 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1. Vastupidav Materjal: Valmistatud parima kvaliteediga materjalist, meie kraanikauss konks on väga vastupidav ja boasts suurepärane vastupidav deformatsiooni.Tugev kandevõime on kuni 10 kg, see konks on ohutu ja turvaline kasutada.Oma paksenenud PP materjal tagab pikaealisuse ja rahu meeles, kui kasutate seda.

2. Ulatuslik Kasutamine: Meie kraanikauss konks on ideaalne neile, kellel on vaja siledat ja kahju-tasuta lahendus.Rakendada seda erinevate seina pindadel nagu raske klaas, sile metallist, või marmorist kergust.Konks on tugev liim võib hoida kuni 15 kg.See ei vaja puurimist või mulgustamiseks, mistõttu paigaldamine kiire ja lihtne.

3. Stabiilne Säilitamine: Riputada kindlalt üles ja alla lukk disain.Kui kraanikauss konks on õige nurga all konks, mis sobib mugavalt äärel kraanikauss.See on stabiilne ja ei ole lihtne tõsta, nii kraanikauss ei raputa või tilt, kui sa seda kasutada.Üles ja alla lukk disain tagab, et konks jääb koht, ja ei lange välja.Te saate salvestada oma kraanikauss turvaliselt ja mugavalt käesoleva konks.

4. Ruumisäästlik Hoiustamine: Hoidke oma vannituppa rohkem korrastada ja korraldada selle kraanikauss konks, mida saab kergesti mahutada mitu valamud, erinevates suurustes.Selles kodus salvestamise abiprogramm ei võta üldse ruumi oma countertop või põrandale, ja on lihtne paigaldada ja eemaldada.

5. Rikas Värvid: Lisada pop värvi või täiendada oma vannituba decor meie maitsekas, elav valik kraanikauss konksud.Saadaval erinevaid värve, et muuta oma vannituba kutsuv ja ilus.

Kirjeldus:

Hoia oma vannituppa rohkem organiseeritud meie Kraanikauss Konksud Seinale!Need konksud on mõeldud riputada kindlalt tahes sile plaat pinda, muutes need turvalisem kasutada.Mitte ainult ei nad pakuvad rohkem korrastada vannituba, kuid nad teevad ka tuba ilusamaks.Uuendada oma vannituba täna!

Kirjeldus:

1. Nimi: Konks Kraanikauss

2. Toode värv: helesinine, pinkcolor, kollane

3. Toote mõõdud: (ligik.)8*3.5*7.8 cm/3.15*1.38*3.07 tolli

4. Toote materjal: PP

5. Kindlaksmääramise meetod: Liim kleepida

6. Stiil: Lihtne

7. Kategooria: Konks

Pakkeleht:

1*Kraanikauss Konks

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

  • Materjal PP
  • Nr. Konksud 1 tk
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: