Menüü

Näiteks Seat Leon Süütepool Lemmikutega Eemaldamise Tööriist - Süsinikusisaldusega Teras, ABS Nonslip Käepide, Mugav Asendamine

  • Kodu
  • Autod & Mootorrattad
  • Näiteks Seat Leon Süütepool Lemmikutega Eemaldamise Tööriist - Süsinikusisaldusega Teras, ABS Nonslip Käepide, Mugav Asendamine
Näiteks Seat Leon Süütepool Lemmikutega Eemaldamise Tööriist - Süsinikusisaldusega Teras, ABS Nonslip Käepide, Mugav Asendamine
€11.21
€31.28
SKU#: n428788 Laos
  • Kategooria : Autod & Mootorrattad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Süütepool Lemmikutega Eemaldamise Tööriist süsinikterasest, ABS Nonslip Mugav Käepide Asendaja Seat Leon

1. Paigaldamiseks: Asendab tootja mudelinumber viide on T10530, hea asendaja A3 2013 ja kõrgem, asendaja Seat Leon 2013 ja suurem ja asendamine Octavia 2013 ja suurem.

2. Kohaldatava Mootor: Sobib 4 silindriga otsesissepritsega mootor, 1.2 l, 1.4 l otsepritsega mootor, turbolaaduri ja 4 silindriga otsesissepritsega 2.0 l 4v turbolaaduri kettülekanne põlvkonna III.Kui süütepool on lisatud cam plaat 10mm poldiga.

3. Praktiline ja Kasulik Tööriist: süütepool eemaldamise tööriist on väga eriline vahend süütepoolid uuemad 4 silindriga mootorid ja on väga kasulik tõmmates rullid kuum mootorid.

4. Mugav Käepide: käepide on ergonoomiliselt kujundatud, jõudu säästa, nonslip ja mugav hoida ning vahend disain on lihtne kohendama süütepool ilma pisaravool saapad või kahjustamise coil pack, muutes eemaldamine süütepool imelihtne.

5. Lisatasu Materjal: Auto süütepool lemmikutega on valmistatud kõrge kvaliteediga süsinikusisaldusega teras, see on suur tugevus, kõrge karedus, ja see on kulumiskindel, kuumus vastupidav ja kaasaskantav, pika kasutusea.

Spetsifikatsioon: Toote Tüüp: Süütepool Lemmikutega

Materjal: Süsinikusisaldusega Teras + ABS

OEM: T10530

Rakendus: Sirutada süütepool ilma pisaravool saapad või kahjustamise coil pack, muutes eemaldamine süütepool imelihtne

Paigaldamiseks:

Asendaja A3 2013 ja suurem

Asendaja Seat Leon 2013 ja suurem

Asendaja Octavia 2013 ja suurem

Pakett Loetelu: 1 x Süütepool Lemmikutega

Märkus: 1. Palun kontrollige osa number teie punkt, sobitamine teave on üksnes võrdluseks. 2. Kui te ei ole kindel objekt, siis palun võtke meiega ühendust enne ostmist, et vältida asjatut tagasi, aitäh!

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: