Menüü

Kaela Fänn Storage Case Fan Puhul Laetav Kaela Fänn Portable Fänn Juhul Kaelus Fänn Ladustamise Kasti Fänn Reisi Puhul Travel

Kaela Fänn Storage Case Fan Puhul Laetav Kaela Fänn Portable Fänn Juhul Kaelus Fänn Ladustamise Kasti Fänn Reisi Puhul Travel
€3.65
€7.31
SKU#: n362334 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kirjeldus:

Isiklik Fänn Juhul on multifunktsionaalne puhul, mis võib salvestada teie isiklik fänn ja muud väikesed esemed, nagu mobiiltelefonid, võtmed, rahakotid, rahataskud, jne.See on valmistatud vastupidavast materjalist, mida on võimalik kaitsta teie fänn kriimustuste ja tolmu eest.Kaasas randmepael disain, mis võib parandada mugavust kasutada ja kaasaskandmiseks.

Kirjeldus:

Materjal: komposiit materjalist

Atribuut: väike aparaat pakend

Neto kaal: umbes 49g

Pakendi kaal: umbes 59g

Toote suurus: umbes 12*6.5*5cm/4.72 x 2.55 x 1.96 tolli

Meeldetuletus: käega rihm

Pakkeleht:

Kaela Fänn hoiukarpi*1tk

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Mitmekülgne Kasutamine: See kaela fänn hoiukarbis on kompaktne ja lihtne kaasas kanda, võimaldades teil säilitada ja kaitsta oma väike ventilaator tolmu ja kahjustuste eest.See võib talletada ka muud väikesed esemed, nagu mobiiltelefonid, võtmed, rahakotid, rahataskud, jne., et saate korralikult salvestada ja juurdepääsu.

2.Lihtne Tuua: See kaela fänn hoiukarpi uhke omanik rihma disain, lihtne teha, mis aitab teil saada väike fänn kergesti ja riputada see kooli kott kindlalt.

3.Veekindel ja kulumiskindel: See hoiukarbis on valmistatud vastupidavast materjalist, mida on võimalik tõhusalt kaitsta oma kaela fänn ja muud esemed, vee, tolmu ja kriimustusi.Seda saab kasutada ka välitingimustes ka halva ilmaga, ilma muretsemata kahju.

4.Mugav Puhastada: kaela fänn hoiukarbis on valmistatud veekindlast ja vastupidavast materjalist ning seda on lihtne puhastada.Seda saab talletada kaela ventilaator ja muud aksessuaarid, nagu kõrvaklapid, või münte.See parandab mugavust kasutada ja kaitseb teie tarvikud, mustuse ja vigastuste eest.

5.Täiuslik Kingitus: Nad armastavad seda kaela fänn hoiukarpi, et saate hoida oma kaela fänn ja muud tarvilikku korraldatud.Antud juhul on ideaalne väljas sport -, reisi -, igapäevaseks kasutamiseks ja rohkem.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Polüester

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: