Menüü

Survestatud Pihuarvutite Auru Puhastaja Steamer Puhastamiseks Portable Steam Cleaner For Mööbel, Köök, Vannituba

  • Kodu
  • Leibkonna Merchandises
  • Survestatud Pihuarvutite Auru Puhastaja Steamer Puhastamiseks Portable Steam Cleaner For Mööbel, Köök, Vannituba
Survestatud Pihuarvutite Auru Puhastaja Steamer Puhastamiseks Portable Steam Cleaner For Mööbel, Köök, Vannituba
€47.41
€60.01
SKU#: n267280 Laos
  • Kategooria : Leibkonna Merchandises
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Survestatud võimas kuuma auru (250-270F) kuni 15 minutit!Kasutage meie auru puhastaja sügavalt puhastada raske, või siirappimainen rasva kergesti ja põhjalikult.Tee oma kodu hea kui uus.

Pihuarvuti steam cleaner on multifunktsionaalne puhastus vahend oma igapäevases majapidamises puhastamist ja desinfitseerimist vajab.Kehtivad valamu, pliit, countertop, külmik, köögi -, põranda -, elutoa -, akna -, vannituba, kivimaja, dušš kardin, vannituba, pet wc, kassi liivakasti, auto iste ja edge, grill, mänguasjad, madrats, voodipesu, teki -, kanga-ja diivan materjalid, riided ja kangad.

Väike ja kaasaskantav disain, saate hõlpsasti teha seda auru puhastaja kuskil käepide kiire töökohtade ümber maja, kabinet, garaaž ja rohkem.See auru puhastaja sisaldab pikka 9.8 ft.toitejuhe mugav siseruumides ja väljas kasutamiseks.

Keemiline-Vaba Puhastus.Kasutab ainult vett, 100% looduslik puhastus on ohutu lastele ja lemmikloomadele.Omadused -, ohutus kork lisatud meelerahu, teie turvalisus!

[Pintslitega Kogu Maja Koristamine] Suur Pintsel Suure ala,nagu seinad,countertops,kardinaid jne.Terasest Hari cooktops,potid,pannid,nõudepesumasinad ja teised metallpinnad.Väike pintsel, mänguasjad, mööbel, Diivan klaas ja plaatide pinnad,bed bugs ja nii edasi.

Pistiku Tüüp:EU Pistik,see kehtib Indoneesia, Prantsusmaa, Saksamaa, Hispaania, Itaalia ja nii edasi./USA Pistik, see kehtib ka Kanada, India, Mehhiko, Tai, Taiwan, Usa, Filipiinid ja nii edasi.

Pinge:AC220V/AC110V

Värv:Must & Punane-Valge

Materjal:Plastik

Pakendi Sisu:

1 x Kõrge Surve Puhtamaks

1 x Paindlik Voolik

1 x Puhastus-Riie

1 x Akna Klaasipuhasti

1 x Puhastamine Pintsel

1 x Nurga Otsik

1 x Ümmargune Pintsel

1 x Sirge Otsik

1 x mõõtekork

1 x Lehtri

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: