Menüü

Aroomiteraapia Niisutaja 1.2 L Aroomi Mister Isiklik Lõhnaaine USB Niisutaja Koos Valgustuse Mõju Majapidamiste varustamine Magamistuba

  • Kodu
  • Leibkonna Merchandises
  • Aroomiteraapia Niisutaja 1.2 L Aroomi Mister Isiklik Lõhnaaine USB Niisutaja Koos Valgustuse Mõju Majapidamiste varustamine Magamistuba
Aroomiteraapia Niisutaja 1.2 L Aroomi Mister Isiklik Lõhnaaine USB Niisutaja Koos Valgustuse Mõju Majapidamiste varustamine Magamistuba
€11.22
€22.44
SKU#: n256029 Laos
  • Kategooria : Leibkonna Merchandises
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Hoida õhk teie kodus hüdreeritud meie väike õhu niisutaja.Koos 250mL/h trahvi vee-udu, see võib takistada vee puudus ja säilitada pidev humidification kuni 30 tundi.Kompaktne disain tagab see ei häiri sind, pakkudes mitmekülgset kasutamist.

Tehnilised andmed:

Toote materjal: ABS

Toote võimsus: 25w

Toode värv: valge

Toide meetod: USB toide

Toote suurus: umbes 115*115*180.5 mm/4.53*4.53*7.11 aastal

Pakkeleht:

1tk* Töölaud niisutaja

1* USB kaabel

Vaata rohkem toote detailid

1.Vältida Vee Puudus: See töölaud niisutaja saab masina kaitseks ja vältida veepuudus automaatselt avastada veetaseme ja sulgemise välja, kui see on liiga madal.

2.Tõhus Hüdratsioon: Kogemused kasu 250mL/h trahvi vesi udu omavahel seotud plaat blokeerida suur vee osakesed.See töölaud niisutaja kaasas sisseehitatud keraamiline core mister tööd stabiilset ja püsivat väljund, vähendades kuiv õhk ja taastada niiskuse teie ruumi.

3.Pidev Humidification: Hooplemine suur 1.2 L mahuti, see töölaud niisutaja võimaldab kuni 30 tundi järjepidevat humidification.Vähem sage veega täitmine vajalik, kogeda pidevat niiskust ja luua mugavat õhkkonda.

4.Ultra-Vaikne Jõudlus: Nautida ürgset vaikust meie desktop niisutaja, mis töötab vaikselt võimalikult väike, 38dB, selle madala müra fänn ja dual müra vähendamise struktuur disain annab suurepärase tulemuse.

5.Üldiselt Kohaldatava: See töölaud niisutaja ei ole ainult udu niisutaja, vaid ka ümbritsev valgus, mis loob rahustava atmosfääri.Vajutage ja hoidke all nuppu 1,5 sekundi sisse lülitada valgustuse režiim ning vajutage ja hoidke see jälle välja lülitada valgust.Koos mitmekülgne kasutab, see tuleb-on seade.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: