Menüü

50 Töö Kirjaklambrid Armas Armastus Südame Kujuga Kirjaklambrid Kirjaklamber Metallist Järjehoidja Klippe Office Kooli Desk Korraldajad

  • Kodu
  • Kunsti,Käsitöö Ja Õmblemine
  • 50 Töö Kirjaklambrid Armas Armastus Südame Kujuga Kirjaklambrid Kirjaklamber Metallist Järjehoidja Klippe Office Kooli Desk Korraldajad
50 Töö Kirjaklambrid Armas Armastus Südame Kujuga Kirjaklambrid Kirjaklamber Metallist Järjehoidja Klippe Office Kooli Desk Korraldajad
€5.45
€9.25
SKU#: n251925 Laos
  • Kategooria : Kunsti,Käsitöö Ja Õmblemine
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

50 Töö Kirjaklambrid Armas Armastus Südame Kujuga Kirjaklambrid Kirjaklamber Metallist Järjehoidja Klippe Office Kooli Desk Korraldajad

Toetust Dropshipping ja Hulgimüük.

100% Originaal ja Hea Kvaliteediga Tasuta müügijärgse Garantii.

Pakkeleht: Te saate 50 süda kirjaklambrid, piisavalt, et täita oma igapäevaseid praktilisi vajadusi, ilostua oma igapäevaste office ' i elu, ja ei ole liiga palju, et põhjustada kogunemine ja jäätmed.Paberi klambrid on umbes 50x25mm, väike suurus ja kerge kaal, kirjaklamber hoitakse pitseeritud kotis,ei võta ruumi, lisaks kasutavad seda kodus, kontoris, klassiruumis, võite teha seda koos teiega.

KÕRGE KVALITEET: südame kirjaklambrid on valmistatud kõrge kvaliteediga metall materjali, ei ole lihtne murda, peen töö, korrosioonikindel, rooste-tõend ja vastupidav.Mini kirjaklambrid on sile pind ja ei jäta konks kaubamärgid või kaubamärgid, mis käsitleb dokumendi, mis võib tagama pika-pikaajalise kasutamise.

PEEN KUJUNDUS: Isikustatud armastus südames kirjaklambrid vastu armas südame-kujuline mustrid ja erksad värvid, armsad ja õrnad, kontoritarvete klambrid on hea abimees korraldamiseks kaustad ja failid, mis võivad parandada töö efektiivsust ja hoida oma kooli või kontorisse elu korraldada.Armas pisike süda kirjaklambrid teha ka oma kooli või kontorisse elu huvitavaks ja lisada lõbusam töö.

MULTIFUNKTSIONAALNE: armas paperclips ei saa ainult hoidke oma dokumente ja paber käsitöö, kasuta järjehoidjaid, kuid ka seda saab kasutada kaunistamiseks pulmad õnnitluskaardid, kingitus õnnitluskaardid, failide korraldamine ja igapäevaseks kasutamiseks.Mini süda kirjaklambrid saab kasutada ka kaunistada oma kodu, nagu rippuvad pildid, valgus ribad, puhkus kaunistused, tihendus suupiste kotid, lasta neil oma tööd teha!

Suurepärane KINGITUS: mini kirjaklambrid saab kasutada mitte ainult clip igapäevaseid dokumente, kuid võib ka kasutada nagu järjehoidjad, foto album omanikud, äri-kaardi omanikele, ümbrik omanikud; klassikaline südame-kujuline kirjaklamber disain, pealtnäha lihtne, kuid loominguline mood, saate kleit üles oma igavat elu, dekoratiivsed kirjaklambrid on suurepärased kingitused pere ja sõpradega Sünnipäev, Jõulud, sõbrapäev.

Värv:Mitmevärviline

Materjal:Metall

Suurus:Umbes 50x25mm

Pakendi Sisu:

50 * kirjaklambrid(10 kombinatsioonid iga silver + roosa kuld + kuld + vintage + sinine)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Firmast

Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

Umbes Makse

Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust Narvamerekeskus.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

Umbes Saadetised

1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, Narvamerekeskus.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

Umbes Pärast-müüki Teenust

Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

Kohta Tagasisidet

1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

Teie kinnitus on meie suurim motivatsioon ! ! !

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: