Menüü

Infrapuna Kiirte Valguses Kardin IR Top Skanneri Olemasolu Individuaalne Kaitse Andur

Infrapuna Kiirte Valguses Kardin IR Top Skanneri Olemasolu Individuaalne Kaitse Andur
€40.88
€46.99
SKU#: n13794 Laos
  • Kategooria : Turvalisus Ja Kaitse
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

CNB-229G Klaasist lükanduks Ülemine Scan Infrapuna Liikumise Ohutuse Kardin Andur ohutu kasutamine automaatne uksed, et vältida claping inimesed või asjad, meil on mitmeid tooteid igasuguseid automaatne uksed.

M-227 INFRAPUNA TOP SCAN -, c-täpselt tuvastada, liikuvad või liikumatud inimese keha ja objektid, vältida igasuguseid pööramine, automaatne sensori ukse või kiik ukse kokkupõrkamise keha või objekte, tagada inimeste ohutus ja seadmete, kasutatakse laialdaselt automaatne pöördukse ohutuse olemasolu korral.

M-229E OHUTUSE KARDIN ANDUR, see on spetsiaalselt kasutatud automaatne lükanduks ohutuse olemasolu tuvastada.Võimalik täpselt tuvastada inimese keha ja objektide liigutamine ala automaatne lükanduks vältida on kärbitud.

M-229G INFRAPUNA LIIKUMISE ja OHUTUSE KARDIN ANDUR, see sobib väga hästi klaasist lükanduks, nagu motion & olemasolu ohutuse tuvastamiseks.Esimene infrapuna ray, nagu ukse avamise funktsioon, teine künnis infrapuna ray, nagu jalakäijate anti-näputäis funktsioon.Suure jõudlusega ja töökindel detektorid automaatne ukse.

M-261 INFRAPUNA OHUTUSE MÄÄRAMINE MÄÄRATA, kasutatakse seda laialdaselt lift ja automaatne ukse ohutuse olemasolu(isiku-või objektid) ametikoht.Saab täpselt ja usaldusväärselt tuvastada inimesi või esemeid, pakkuda ukse avamise signaali, lift automaatne uks, et vältida varjatud ohtu juhtumeid on kärbitud.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: