Menüü

Natuke Omanik 1/4 Tolli Hex Kruvikeeraja Otsikud, Hoidja Pikendamine Baar Võtmehoidja Kruvi Adapter Puurida

  • Kodu
  • Käsi-Tööriistad
  • Natuke Omanik 1/4 Tolli Hex Kruvikeeraja Otsikud, Hoidja Pikendamine Baar Võtmehoidja Kruvi Adapter Puurida
Natuke Omanik 1/4 Tolli Hex Kruvikeeraja Otsikud, Hoidja Pikendamine Baar Võtmehoidja Kruvi Adapter Puurida
€8.13
€10.84
SKU#: n1155 Laos
  • Kategooria : Käsi-Tööriistad
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Kohaldamisala]Universaalne 1/4-tolline (umbes 0,6 cm) kiire hex varre ja 1/4 tolli (umbes 0,6 cm) kuuskant-pesa, mugav, asetades eri tavaliselt kasutatakse 1/4-tolline (umbes 0,6 cm) puuriterad.Sobib kõige elektri juhid, käsi draiverid ja harjutused, näiteks t25 ja t20 harjutused jne.

[Vastupidav]drill pistikupesa adapter on valmistatud Metallist, mis on vastupidav, kerge ja tugev, mis tagab selle kasutusiga.

[Kuidas see Toimib]See natuke omanik võtmehoidja on kuullaager, et hoidke bitti, ja nad koo nagu slaidi või snap lock.See võimaldab teil kergesti muuta drill bit ühe käega.

[Suure Mahutavusega]power lock drill omanik saab läbi puurida tööriistad, mis kaaluvad kuni 500 grammi.Drill bit ei ole lihtne loobuda.

1/4inch Hex Varre Kruvikeeraja, Natuke Omanik: Komplekt sisaldab 1/4 Hex Varre Võtmehoidja Laiendamine Vardad Musta Metallist Rippuvad Pandlad kooskõlas kõige 1/4 Kiirus Hex Käepidemed ja 1/4 Hex-Pistikupesad ja Sortimendi elektrilised kruvikeerajad, käsi kruvikeerajad ja drill bits.

Kaasaskantav & Laialdane Kasutamine: Väike suurus, lihtne teha, saab kasutada eri harjutused, kruvikeerajad jne.Võib kasutada ka kimbule.

/

Läbimõeldud ja Ohutu : Kui virgiinia disain hex varre võtmehoidja

laiendamine baarid on mõeldud teie lihtne hoida ja mugav asendada teise drill bit, mis võib pakkuda teile meeldivat kasutamise kogemus.Oma sileda viimistluse ja eemaldatav puksid saab ka vältida hex varre võtmehoidja laiendamine baarid ootamatu kukkumine, ohutuse tagamine high-altitude operatsiooni.

Vastupidav & Ulatuslik Kasutamine: Need drill bit socket adapterid on valmistatud Metallist, funktsioon kena vastupidavus, kerge, vastupidav, mis tagab nende pikaealisus.Hex varre võtmehoidjad on sobiv laiendamine kõige kruvikeeraja otsikud; universaalne 1/4-tolline kiire hex varre ja 1/4-tolline hex socket ühilduvad erinevaid elektrilised kruvikeerajad, käeshoitavad kruvikeerajad ja drill bits.

te saate 1/4 tolli hex varre võtmehoidja laiendamine baarid mõned erinevad värvid, piisav kogus, et rahuldada oma

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi Dienmern

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: